КОНСУЛЬТАЦІЯ АДВОКАТІВ З ПИТАНЬ ЖИТЛОВОГО ПРАВА

У вирішенні конфліктів, пов’язаних з житловою нерухомістю, включаючи виселення чи поділ майна, може допомогти адвокат з житлових справ. Співробітники нашої компанії завжди готові надати консультації з будь-яких питань житлового права.

Безпроблемне вирішення житлових суперечок за допомогою адвоката

Уникнути різних непорозумінь і неприємностей, пов’язаних із вирішенням житлових проблем в Києві, дозволить звернення до одного з наших адвокатів з квартирних питань. Відзначившись як надійний захисник прав, як фізичних, так і юридичних осіб, наше адвокатське об’єднання успішно впоралося навіть з найскладнішими і заплутаними справами, радуючи клієнтів оптимальними умовами співпраці:

  1. Комплексним підходом – в залежності від ситуації та ваших побажань, ми можемо надати консультацію з питань житлового права, зайнятися позасудовим врегулюванням конфлікту, скласти позов, досягнути необхідного судового рішення щодо житлового спору та його виконання тощо;
  2. Використанням виключно методів, які не виходять за межі законодавчих норм – відмінне знання житлового права і моніторинг змін у кодексі дозволяє нашим співробітникам знаходити недоліки в документах, лазівки в законах та інші докази, що підтверджують версію клієнта;
  3. Повною конфіденційністю – вся інформація, яку ми отримуємо від замовника, зберігається в нашому офісі під надійним захистом, а наш колектив ніколи не розголошує деталі справ та учасників судових процесів;
  4. Адекватними цінами – послуги адвоката з питань житлових справ не виявляться захмарно високими і повністю окупляться результатами його праці;
  5. Широким спектром вирішуваних проблем: до нас ви можете звертатися, при необхідності поділити майно після розлучення у суді чи житлових конфліктах між родичами, з метою примусового виселення незаконних мешканців, для стягнення матеріальної шкоди, завданої в результаті дій або бездіяльності комунальних служб та ін.

Чому виникає потреба в консультації адвокатів з питань житлових справ?

До певної міри судові житлові спори можна назвати одними з найскладніших. Справа в тому, що вони мають масу специфічних аспектів, тому на розгляд справ витрачається досить багато часу (відповідно, збільшуються і судові витрати). Крім того, вони дуже часто пов’язані з родинними конфліктами, якщо учасниками процесу є родичі, а також з спадковими спорами, коли на квартиру чи будинок претендують кілька спадкоємців. З інших «підводних каменів» варто відзначити заплутаність законів, що стосуються реєстрації права власності на нерухомість, правил прописки та примусового виселення, а також розділу та спадкування подібного майна.

Розв’язання житлового спору на свою користь – це складне, але посильне завдання, яке може виконати фахівець у галузі права. Звісно, можна і не звертатися до адвоката, але без консультанта з питань житлового права буде важко зрозуміти, на що ви можете претендувати за законом і як діяти, щоб суд встав на вашу сторону. До речі, не виключено, що термін давності по вашому житловому спору вичерпаний, і в подачі позову немає сенсу, хоча навіть у подібній ситуації можна спробувати знайти вихід, скориставшись допомогою фахівця в галузі права.

Немаловажним аргументом на користь залучення юристів є той факт, що для успішного завершення справи потрібно підготувати і оформити величезну кількість документів, до того ж для отримання деяких потрібно пройти певні процедури та налагодити контакт з чиновниками. У звичайної людини на все це немає ані часу, ані бажання, ані практичних навичок, тому довіритися адвокату з питань житлових справ буде цілком логічним. Тим паче що при співпраці з нашою компанією ви можете отримати як повний спектр послуг, так і обмежитися просто консультацією для загальної оцінки ситуації і прийняття обґрунтованого рішення, як діяти в подальшому.

Які житлові спори допоможе вирішити адвокат?

Зростає популярність вирішення українцями квартирних спорів шляхом судового розгляду, хоча не виключений варіант мирного врегулювання конфлікту. Учасниками розгляду можуть бути як поточні власники житла, так і забудовники, спадкоємці та особи, які претендують на даний об’єкт нерухомості. Найбільш поширеними є позови по таким житловим спорам:

  • виселення з приміщень для проживання чи службового призначення;
  • легалізація перепланування;
  • конфлікти між учасниками дольової участі у будівництві;
  • спори інвесторів та девелоперських організацій;
  • розподіл квартир та будинків у процесі розлучення;
  • перехід приміщень з житлового фонду в нежитловий;
  • оскарження рішень комунальних служб щодо ремонтних робіт тощо.

Потреба в судовому чи позасудовому вирішенні житлового спору може виникнути як в результаті тривалого конфлікту, так і зовсім несподівано. У таких ситуаціях найкраще негайно звернутися до адвоката, щоб отримати кваліфіковану пораду щодо подальших кроків для захисту своїх прав. Наші консультанти завжди готові допомогти вирішити будь-які питання в галузі житлового права, тому вам просто досить зателефонувати за вказаним на сайті номером.